Х оливудският ас Матю Макконъхи призна, че се е надявал да получи главната роля във филма „Титаник“ на Джеймс Камерън, но я е изпуснал на косъм. Интервюто с него е публикувано в канала Team Coco в YouTube.

Холивудският ас Матю Макконъхи призна, че се е надявал да получи главната роля във филма „Титаник“ на Джеймс Камерън, но я е изпуснал на косъм. Интервюто с него е публикувано в канала Team Coco в YouTube.

„Четяхме сценария заедно с Кейт Уинслет и това не приличаше на кастинг. Снимаха ни и всичко изглеждаше така, сякаш правят пробни снимки“, разказва носителят на „Оскар“ за „Клубът на купувачите от Далас“.

По думите му след това при него дошъл човек от снимачния екип, похвалил го и го прегърнал, поради което актьорът решил, че получава ролята на Джак. Много скоро обаче Макконъхи научил, че в „Титаник“ ще играе не той, а колегата му Леонардо ди Каприо.

Матю Макконъхи опровергава слуховете, че сам се е отказал от участие в проекта. „Помислих си: къде е моят агент?! Той ще си има проблеми, защото така и не получих никакво предложение“, изразява разочарованието си Матю.