0

Х оливудската актриса Меган Фокс е довела децата си в София за снимките на „Непобедимите 4“. Това пише гръцкият сайт Proto Thema, който ги излови на една от техните разходки в Солун.

„Целият екип си тръгна с много добри впечатления за България, където да заснеме последните сцени за екшъна“, пишат колегите.

Папараците са спипали Меган Фокс с трите й деца от брака с актьора Браян Остин Грийн и актуалното й гадже - рапъра Машин Гън Кели. Около 17 ч. в събота черният ван, в който са се возили, спрял на една от главните улици във втория по големина град в Гърция. Актрисата се опитвала да не бие на очи, но повечето от минувачите я разпознали и снимали всяка нейна крачка. Музикантът дори се бе дегизирал със забрадка, но така само още повече привличаше вниманието на хората. Известното семейство е било придружено от личен бодигард, техния шофьор и бавачката на децата.

Първоначално Меган Фокс е искала да си купи парфюм от голям козметичен магазин в района, а след това поискала да види аксесоари от известна модна къща. Без да се спират на витрината, всички влезли в магазина и започнали да разглеждат продуктите. След известно време си тръгнали с покупките, а после се отбили и в магазин за играчки, където хлапетата си харесали по нещо. Оттам се качили на возилото си и се прибрали в хотела, а ден по-късно отпътували за България. Както „Телеграф“ вече писа, съпродуцентът на Силвестър Сталоун в „Непобедимите 4“ и актьор в продукцията също доведе малкия си син в София. Издаде го колегата му Ико Увайс, който си направи обща снимка с тях след края на снимките и я публикува в социалните мрежи.