0

М еган Фокс обясни кръвопиещия коментар за предложението на годеника й Машин Гън Кели (Machine Gun Kelly). В съобщението си за годеж в Instagram през януари, актрисата изненада някои фенове, когато сподели, че романтичното събитие включва момент, в който „казах да… и след това си изпихме кръвта един на друг“, пише PEOPLE.

Когато беше помолена да изясни какво има предвид, звездата на корицата на изданието на British Glamour от април 2022 г. обясни: „Предполагам, че „пием“ кръвта на другия може да подведе хората. Това са само няколко капки, но да, ние си консумираме кръвта един на друг само за ритуални цели“.

35-годишната Фокс продължи: „Чета карти Таро и се интересувам от астрологията и правя всички тези метафизични практики и медитации. Правя ритуали на новолуние и пълнолуние. Когато ги правя тези неща са с причина. Контролирано е, когато е като: „Нека пролеем няколко капки кръв и всеки да я изпие““.

Тя добави, че годеникът й MGK, известен още като Колсън Бейкър, е „много по-хаотичен. По думите й бил готов да с разреже гърдите с със счупено стъкло и да каже: „Вземете душата ми“.

На въпроса дали този сценарий се е случвал, Фокс със смях отговори: "Не се е случвал. Нека ви кажа. Може би не точно така, но подобни неща са се случвали много пъти“.

Преди време холивудската красавица Меган Фокс избра необичаен подарък за половинката си. По случай пътуването си до България за снимките на хоръра Till Death актрисата го изненадала с шишенце с нейната кръв, което той носи на врата си като висулка за колие. 

С пиене на кръв и нестандартно бижу: Меган Фокс се сгоди (ВИДЕО)