0

П ореден скандал се завихри в актьорските среди, след като директорът на Сатиричния театър Калин Сърменов захапа своите колеги Филип Буков и Стефани Ивайло за ролята им в сериала „Татковци“.

Известният като Милото от „Седем часа разлика“ артист написа в личния си профил във Фейсбук: „Сега, граждани! Българското кино откри формулата за талант и ум. Очила! Вижте примера по-долу. Значи, запомнете, слагаш очилата и вече си талантлив и умен и не инфантилен. Нобелова награда. А леко отворените устенца, а?", публикувайки снимка на двамата актьори от сериала.

Реакция

Реакцията на Филип Буков не закъсня и малко по-късно той отвърна на Сърменов с голям коментар под неговата публикация във Фейсбук.

"Аз също се радвам да се запознаем по този чудесен повод! Истина е всичко, което изричате по мой адрес, затова аз не мога да се обидя. За мен е чест професионалист и актьор като Вас да коментира липсата ми на качества! Малкото умения, които притежавам, са да се снимам гол до кръста и да правя ехидни гримаси, но толкова си мога и оцелявам някак! Фактът, че коментирате млада дама, която се опитва да се развива в професионален план и да изкарва парите си с честен труд, а не да се слага, в буквален и преносен смисъл, говори достатъчно за Вас като мъж и личност! - пише Буков и допълва: - Не забравяйте, че ние, младите, сме бъдещето на тази държава и точно ние ще плащаме пенсиите ви. Ако не Ви харесваме, не забравяйте, че Вие и поколението след Вас ни е възпитало“.

Значение

Малко по-късно стана ясно, че Сърменов е изтрил публикацията си и е блокирал профила на Филип Буков. Написал е и нов статус. "Непрофесионалистите - Значение на думата непрофесионално. Без достатъчно познания на специалист. Са и чувствителни деца, готови да обвиняват за неможенето си всички, но не и себе си! Пък и сълзи напират и примери дават. Хем не може, хем тъп, ама пък чувствителен. И сега как да рушим крехкото му самочувствие. Писна ми от такива крехки ду….ши".