0

А ктуалната носителка на титлата “Мис Силикон“ Жасмина Стоичкова се подложи на операция на носа. Силиконката сподели с аудиторията си в социалните мрежи няколко клипа от престоя си в Турция. Една от последните снимки на миньончето е от болничното легло с лонгета на носа, отоци и синки под очите. Въпреки всичко брюнетката изглежда доста добре, имайки предвид, че подобна операция е свързана със сериозни счупвания на костта. Интервенцията е втора за миската и както се разбира от профила й в социалните мрежи, е направена преди дни в луксозна клиника в Истанбул.

До момента Жасмина можеше да се похвали, че е една от най-малко напомпаните носителки на титлата „Мис Силикон“. За разлика от други тя има само две корекции - една на гърдите и на връхчето на носа. Жаси залага на естествената визия и пропорционалните форми и спечели титлата само с 370 кубика в гърдите. Според източници на „Телеграф“ ринопластиката е дело на доктор Якуб Авсар - специалиста, който преди години коригира нослето на Преслава.

Копие Припомняме, че Преслава отнесе доста критики след операцията, която промени не само формата на носа й, но и цялата й визия. Феновете дори я нападнаха, че е загубила самоличността си и е станала копие на колежката си Галена. Други пък я оприличиха на Майкъл Джексън. В своя защита фолкзвездата сподели, че корекцията се е наложила най-вече по здравословни причини. Дали това ще се случи с Жасмина Стоичкова предстои да разберем. Според специалисти дори една година след ринопластика обонятелният орган може да продължи да променя формата си до пълното възстановяване.