0

Н осителката на престижния приз “Мисис България” Валери Стефанова избра да дефилира с народна носия в големия ден на надпреварата от световно ниво, която ще се проведе на 30 юни в Южна Корея, узна “Телеграф”.

Красавицата ще замине за азиатската държава в средата на следващата седмица и вече усилено се готви за своето представяне на световния престижен форум “Мис Юнивърс”

Режим

“Заминавам на 22 юни за Южна Корея. Подготвям се, готвя специална изненада, искам да представя страната ни достойно. От месеци насам спазвам строг хранителен и тренировъчен режим, резултатите са налице. Надпреварата ще се проведе в обичайните три кръга. Вълнувам се, избрах традиционна българска носия. Вече заснех специална фотосесия”, коментира Валери Стефанова пред “Телеграф”. В рамките на седмица тя ще довърши подготовката си за гала вечерта, но не у нас, а зад граница.

Култура

Валери Стефанова признава, че се вълнува и отделя много внимание на подготовката си, защото колкото по-добре се представи, толкова по-удовлетворена от себе си ще бъде. „Светът познава нашата история, култура и ценности, това не бива да ме успокоява, а напротив - летвата е вдигната до краен предел. Българските модели не отстъпват по нищо на чужденките, що се отнася до визия и професионализъм. През последните години наблюдавам следването на една изчистена линия, нежно излъчване, но и строго поведение. Близко сме до най-точната рецепта за успех“, сподели в свое интервю за „Телеграф“ красавицата.

Личен архив