0

Д женифър Лопес е получила най-романтичното предложението за брак. Бен Афлек паднал на едно коляно и предложил на най-любимото й място в света- във ваната с мехурчета, пише Entertainment Tonight.

„Бях напълно неподготвен и просто го погледнах в очите, усмихвайки се и плачейки в същото време, като се опитвах да си представя факта, че след 20 години това се случва отново, аз буквално онемях и той каза:“ това е да ли е?“ Казах ДА, разбира се, това е ДА“, сподели Лопес на нейния сайт On The Jlo. 

„Усмихвах се толкова широко и заплаках, чувствах се толкова невероятно щастлива. Не беше нищо изискано, но това беше най-романтичното нещо, което можех да си представя... просто една тиха съботна вечер в у дома, двама души, които обещават винаги да бъдат до един за друг. Двама много големи късметлии, които получават втори шанс за истинска любов“, написа още тя.

Тя също така сподели, че „зеленото винаги е било моят щастлив цвят и сега със сигурност завинаги ще бъде“, последвано от детелина, диамантен пръстен и зелено сърце емоджи. 

Лопес също публикува видео на уебсайта си, в което гледа в камерата и споделя подробности. Но в един в края на видеото тя вдига поглед и прошепва: „Обичам те“, вероятно гледайки към Афлек, който изглежда се чува на видеото да отговаря: „И аз те обичам“. 

След това Лопес показва масивния зелен диамантен пръстен.