0

А ня Пенчева отива в САЩ с колегите си Кирил Ефремов, Сашо Кадиев и Ненчо Илчев. Там те ще направят двуседмично турне с хитовата постановка „Тя, Той и още двама-трима“. Отвъд Океана ще бъде отпразнувано и 100-ото представление на комедията на Жолт Пожгай.

„Днес пътуваме, много съм щастлив. Аз вече съм бил в Америка и много ми хареса, затова сега се връщам там с огромно желание', сподели пред „Телеграф“ Кадиев. Още в петък родните ни актьори ще играят в Атланта, събота са в Бостън, а неделя в Чикаго. На 1 март Аня и компания ще зарадват нашенците в Лас Вегас, а след това следват Ню Йорк, Маями и др. Българите в САЩ очакват с нетърпение любимците си, тъй като повечето от тях са зажаднели за родните постановки. Според запознати вече по-голяма час от билетите за турнето са изкупени, а интересът е огромен.

Комедията „Тя, той и още двама-трима” е своеобразен наръчник за това как една жена трябва да воюва за своето щастие. Няколко миниатюри разкриват любовта в различни аспекти през погледа на героинята. Различните ситуации приключват привидно смешно, но всъщност са дълбоко драматични. Пет различни разказа за любовта през погледа на жената. Шест различни съдби, всички от които завършват гибелно за любовта на живота на жената на средна възраст. Жена, която е орисана да изживее живота си сама, заобиколена от лудия свят, който ни обгръща. Тя е такава, каквато е – грижовна, добра, раздаваща се, малко луда, своенравна, винаги търсеща доброто, понякога отдадена на живота, но целяща едно – да създаде семейство и да остави следа след себе си, но… уви. Понякога отчаянието е над всичко.