0

П рашката на Яна Маринова за малко да бъде конфискувана на летище София. Тя и пистолет са част от реквизита за нейна постановка, но проверяващите на летището не били съгласни с пренасянето им в ръчен багаж.

За случката разказа самата актриса с пост в социалните мрежи. „Ха-ха, на Гуглето за малко да й вземат прашката на летището. Отиваме на турне в Германия с „Куци ангели“, сподели Маринова и не скри радостта си, че все пак са й позволили да прибере реквизита в големия куфар и по този начин е отървала конфискуването на прашката и пистолета. „Не знаех, че не може прашка!! Добре, че хората ми дадоха възможност да я прибера в големия багаж и не ми я взеха. Мъжът ми я е дялкал. Горкият, само го вкарвам в приключения“, допълва с усмивка Яна.

Това обаче не се оказва единственият препъникамък в турнето на родните актьори в Германия. По първоначален план е трябвало да се играе друга пиеса. „Поради технически причини се наложи да сменим "Любовни писма" с "Куци ангели" за това турне, но тъкмо ще се видим отново“, с типичното си оптимистично настроение обяснява ситуацията Маринова и е сигурна, че скоро отново ще се завърнат пред родната публика в Германия, този път с „Любовни писма“.