0

Ф олкпевецът Тони Стораро почерпи с калкан гръцкия си колега Василис Карас, похвали се самият той. Изпълнителят на култовия хит „Феномено“ дойде у нас за голям концерт в София за откриването на пролетта. Шоуто трябваше да се състои още преди 2 г., но бе отложено заради пандемията.

Както винаги, плътно до Карас при всяко гостуване в България е именно Тони Стораро. Заради него гръцкият певец остана още няколко дни, а домакинът му го заведе на няколко приятни места, на които да си изкарат хубаво. Освен музиката, двамата ги свързва и кулинарията – ценители са на квалитетните напитки, с които поливат изискани ястия. В един от ресторантите, където са били, са им направили пресен калкан, а Тони не пропусна да запечата момента с телефона и да сподели снимката в социалните мрежи. От фотото става ясно, че Василис е пил бяло вино, докато Стораро е предпочел узо.

Още от началото на кариерата си Тони изпълнява песни на колегата си и тогава дори го наричаха Българския Карас. Но двамата не са се сприятелили от раз. Дори бащата на Фики и Емрах е останал разочарован от първото си запознанство с гърка. Двамата са поканени за общо участие в столичен клуб. „Той се държа много надменно. Каза си само името и толкова. 5 г. по-късно си промени отношението. Подарих му куче за него и дъщеря му. Усмихна се. Тя се зарадва много“, разкри след време пред Мон Дьо Човека глас на попфолка. Той бил сред посрещачите на Карас за големия му концерт в София. „Хората, които трябваше да го посрещнат, закъсняха. Аз бях там и му предложих да го заведа на обяд. После той ме покани да пея на семеен празник в къщата му с неговия оркестър. Почна да ме храни като бебе преди това. Като запях, хората почнаха да плачат. Тогава ми дойде малко самочувствие“, сподели още пред NOVA изпълнителят на „Милиони звезди“. Преди пандемията Василис омъжи дъщеря си Ирина, а единственият български изпълнител на сватбата бе Стораро заедно със семейството си.