0

С лед последния епизод на риалити предаването „Ергенът“, в който Виктория Капитонова прояви агресия срещу Александра, вълна от възмущение заля социалните мрежи заради поведението на рускинята. Явно недоброжелатели не само я нападат словесно, но вече са решили и да използват други средства - като профилите в Инстаграм на Дениз и Виктория са хакнати.  Покрай сухото гори и мокрото, защото заедно с Виктория пострада и приятелката й Дениз, която нямаше нищо общо с последната ситуация.

Рускинята веднага си направи нов профил, в който обясни на всички фенове, които се притесняват за нея, че това е временен блок и всичко ще е наред: „Когато един профил получава много репортвания, робот временно го ограничава. Много пъти съм го виждала това нещо при други известни личности. Впоследствие всички успяват да го възстановят, така че не е болка за умиране“ – допълни тя.

Профилът на Дениз също бе премахнат, но все още не се знае дали причината е същата. В своя Facebook профил тя съобщи, че профилът ѝ в Instagram е временно ограничен и който иска може да я последва в профила, в който разпродава дрехите си, защото засега там ще бъда активна, но и страницата на бутика и беше блокирана. За сега Дениз се помещава във Фейсбук, където по принцип не беше толкова активна. Във социалната мрежа Дениз написа: Ако ще и всички профили в социалните мрежи да ми докладвате ще изляза по телевизията и пак ще ме гледате.  По-самоуверена и убедена, че съм в правия път никога не съм била , но след като това ми се случва за втори път вече няма как да не съм! Такава злоба и завист може да изпитвате единствено към успешен човек! Благодаря ви за подхранването на самочувствието ми и за тласъка да вървя напред с пълна силна".