0

П оп изпълнителят Стефан Илчев, който е известен и като най-добрия имитатор на Лили Иванова, замести примата на нейно участие през уикенда. По информация на „Телеграф“ Иванова изпитвала здравословно неразположение и отказала предварително поет ангажимент за голямо фирмено парти.

Събитие

На събитието присъствали Васил Найденов, Орлин Горанов, „Ку-ку бенд“ и още куп от големите имена на родната сцена. Малко след като организаторите разбрали, че Лили няма да дойде, се свързали със Стефан Илчев, който за щастие бил свободен в тази вечер и така успял да замести Иванова, като освен нейните песни зарадвал присъстващите и със своите хитове. Екип на „Телеграф“ потърси за коментар както певицата, така и Илчев, но до приключване на редакционния брой и на двамата мобилните им телефони бяха изключени.

Име

От години насам името на Стефан е свързвано непрекъснато с това на Лили, защото той прави имитацията на гласа едно към едно и ако не гледаш, никога не би се усъмнил, че пред теб е самата изпълнителка на „Ветрове“. Припомняме ви, че с брилянтното изпълнение на хита „Камино“ Стефан спечели първо място в седмия сезон на шоуто за имитации „Като две капки вода“.

Преди седмица Илчев пък загатна пред камерата на Телеграф ТВ, че съвсем скоро ще зарадва публиката с нова песен, която ще е доста по- различна от всичко, което е пускал досега.