З апочна търсенето на правилните попълнения за актьорския състав на дългоочаквания спин-оф на хитовия сериал „Игра на тронове“.

Започна търсенето на правилните попълнения за актьорския състав на дългоочаквания спин-оф на хитовия сериал „Игра на тронове“.

Стана ясно, че от НВО вече са започнали с кастингите за „Дом на дракона“, но засега не е ясно дали от екипа са хвърлили око на някого.

Припомняме, че предисторията на битката за Железния трон ще се завърти на екран чак през 2022 г. Засега са поръчани десет епизода. Очаква се новата продукция да проследи гражданската война между Ренира и Егон Таргериан за властта над Седемте кралства. Сюжетът ще се развива около 300 години преди събитията около Джон Сноу и компания.

Зад сериала ще стоят писателят на „Песен за огън и лед“ Джордж Р. Р. Мартин и Райън Кондал, който се е заел със сценария. Мигел Сапочник, направил култови епизоди на "Игра на тронове" като "Битката на копелетата" и "Дългата нощ", ще се завърне на режисьорския стол за няколко епизода от първи сезон.