0

К им Кардашиян споделя изненадващия начин, по който гаджето й Пийт Дейвидсън я е „вкарал в настроение“. В последния епизод на The Kardashians Ким беше в Доминиканската република, за да заснеме банския си костюм от Sports Illustrated, а по време на почивката разказа на приятелите си за своя красавец, като им каза, че е „много загрижен“.

Instagram

"Пийт е толкова добър човек. Дори не мога да го обясня. Той просто има най-доброто сърце и винаги мисли за малките неща", изповяда се Ким.

 „Веднъж Пит каза: „Бейби, да отидем да вземем сладолед в Thrifty“. И аз казах: „О, Боже, ти ме възбуждаш толкова много. Това беше буквално една от най-добрите нощи в живота ми“, разкри тя.

Двойката беше забелязана да купува сладолед от Rite Aid още през януари. Сладоледът изглежда е важна част от връзката им. 

По-рано в епизода, когато Ким беше в частния си самолет, заминаващ за Доминиканската република, стюардеса каза на риалити звездата, че Пийт й изпрати сладолед Dibs като изненада.

 „Това са ми любимите“, избухна тя. „Ходихме на кино в Стейтън Айлънд и всичко, което исках, беше Дибс. Аз съм обсебена от Дибс. Тези дни можеш да ги намериш само на бензиностанции.“ 

Когато един от приятелите на Ким определи жеста като „сладък“, Ким се пошегува: „Сладко ли е или е нещо като да съм гад, защото имам снимки по бански? Не трябваше да ям това. Благодаря, a* *дупка." 

Всички шеги настрана, Ким не се свени да похвали своя красавец. "Пийт и аз се срещаме от няколко месеца. Разбираме се много добре", каза тя и добави: „Пийт каза: „Ще се пристрастиш към мен. Просто изчакай.“ Той знаеше. Той отбеляза: „Давам му четири месеца и ще бъдеш обсебена.“ И аз си казах: „Добре. Ще видим.“ 

Когато продуцентът на шоуто попита дали Ким е влюбена в Пийт, тя нито потвърди, нито отрече подобно чувство. „Хм, не знам дали това е твоя работа“, възрази тя. По-късно, докато говореше с приятелите си, Ким разказа, че иска „живот без драма“ и връзка.

В изповедта си Ким добави: „Никога не искам човекът, с когото се срещам, да бъде подложен на обществен натиск само защото се срещаме. Очевидно той знае в какво се забърква, но аз се опитвам да минимизирам всякакви таблоидни драми."