0

Ж ена твърди, че рапърът Снуп Дог я е принудил да прави орален секс през 2013 г., но източник, представляващ рапъра, твърди, че жената е подала въпросния иск преди изпълнението му на Супербоул, където Снуп участва в шоуто на полувремето, с надеждата, че ще получи заплащане, съобщи TMZ.

Жената, която се споменава под името Джейн До твърди, че на 29 май 2013 г. е посетила концерт на Снуп Дог в Анахайм, Калифорния. След шоуто жената казва, че хипхопърът Дон Хуан - дългогодишен сподвижник на Снуп - ѝ предложил да я закара до вкъщи. Тя твърди, че е заспала в колата, а когато се събудила, колата пристигнали не в нейния дом, а при Бишоп (един от всичките псевдоними на Дон Хуан).

В иска се казва: "Ищцата е била изтощена и е заспала в дома на Бишоп". Тя казва, че се е събудила в 4 ч. сутринта на следващата сутрин и Бишоп "извадил пениса си от панталоните и го напъхал в лицето й, а след това многократно пъхнал члена си в устата й".

В иска си тя твърди, че Бишоп "е дискриминирал и я е тормозил поради нейния пол и полова принадлежност".

След това тя обяснява, че Бишоп ѝ дал рокля и ѝ казал да я облече, за да отидат в студиото на Снуп, като казал: "Искам да видя дали ще те направи момиче на нашето време" – става дума за някакво телевизионно предаване.

След това, твърди дамата, тя отишла при Снуп, но я болял стомахът, затова отишла до тоалетната и докато била в тоалетната, Снуп влязъл и "застанал член в лицето на ищцата, докато ищцата седяла в тоалетната", и я принуждил да прави орален секс.

Твърди, че малко след това Бишоп ѝ казал: "Ела тук! Снимай се със Снуп!" Тя обяснява, че се е изплашила и е направила снимката.

А след това заявява, че Снуп не я е наел на работа, защото е "отказала доброволно и ентусиазирано да го удовлетвори орално".

Снуп отрича цялата история, като казва, че това е куп лъжи. Той публикува снимка в своя Инстаграм, като я нарича "златотърсачка".

Източник разказва пред TMZ, че преди да подаде иска, жената е поискала близо 10 милиона долара и това искане е било отхвърлено.

Снуп Дог ще пее на полувремето на Супербоул, където се очаква аудитория от около 100 милиона зрители.