0

А ктьорът и музикант Ненчо Балабанов и покойният вокал на P.I.F. Димо Стоянов са се разпявали преди съвместните си участия с песни на „Депеш Мод“. Това разкри с тъга в гласа актьорът по време на трибюта на британската банда с участието на P.I.F. миналата седмица.

Спомен

„Когато участвахме заедно с Димо и Поли Генова в спектакъла „Фалшив герой“, двамата с него се разпявахме с съблекалнята с песните на „Депеш Мод“. Идеята ни бе заедно да направим един концерт трибют с техните песни, за жалост той сега ни гледа отгоре. Но аз знам, че ни вижда. „Димо, това е за теб“, с тъга в гласа и сълзи в очите заяви Ненчо Балабанов по време на трибюта на британските богове на електронната музика, който направиха той и група P.I.F. миналата седмица на сцената на Joy station.

Тъга

Актьорът почти след всяко изпълнение на всяка песен поглеждаше нагоре с надеждата, че приятелят им ги гледа от небето и се радва, че продължават неговата мисия - да радват с хубави песни публиката. След като прозвучаха най-големите хитове на „Депеш Мод“, Ненчо и момчетата изпълниха и някои от емблематичните песни на P.I.F., които бяха бурно аплодирани от страна на всички присъстващи.

Припомняме ви, че COVID-19 отне живота на Димо Стоянов миналата година на 21 декември. Вокалистът на P.I.F. издъхна на 45-годишна възраст.

Балабанов, Поли Генова и Димо Стоянов по време на спектакъла Фалшив герой"

 Балабанов, Поли Генова и Димо Стоянов по време на спектакъла Фалшив герой"