0

А ктьорът и илюзионист Ненчо Илчев заведе Аня Пенчева на магическо шоу в Лас Вегас. Нашенците са на турне в Страната на неограничените възможности и се възползваха от възможността да съчетаят приятното с полезното.

Ненчо Илчев избра да се наслади на великото магическо шоу на Крис Ейнджъл. Зрелищният спектакъл може да бъде гледан срещу билети на стойност от 150 до 320 долара. Магьосникът е популярен с ужасяващите си номера. Преди години дори излиза извън контрол, когато кръв опръсква импровизирана снимачна площадка при изпълнението на номера с гилотината. Страховитата гледка на отрязана глава и реакцията на публиката стават изключително популярни в интернет. Минути отнема на илюзиониста да обясни, че всичко е въпрос на магия и става дума за скрита камера. Ейнджъл е сред най-великите магове на съвремието, а представленията му са на почит отвъд Океана. Най- спорният му номер е разцепването на жена на 2 части.

В профила си в Инстаграм Ненчо Илчев сподели снимки от гостуването си на великия спектакъл, както и от срещата си с още един магьосник - Мак Кинг, който подари на българина последната си книга. Самият Илчев признава, че магията му е помагала в много моменти в живота. „В театъра са ми помагали, в компания са ми помагали - винаги да съм интересен не само на децата. Помогнаха ми да вляза във ВИТИЗ, дори като кандидатствах - не можех да пея и да танцувам, обаче правех фокуси и с това впечатлих комисията. Това е още нещо, което много обичам, а и си е друга професия. Сега ми е добре по участия: като отидем някъде да забавляваме хората, моите колеги трябва да учат много текст, а аз имам 1 час хумор и фокуси - става и по-бързо, и по-лесно, и по-интересно...“, споделя в свое интервю илюзионистът.