0

Л исица отиде на гости на носителката на титлата „Мис България“ Антония Петрова. За неочакваната среща се похвали самата тя с няколко снимки и кратки сторита в социалните мрежи.

Миската и семейството й прекараха празничните дни в голяма къща в планината. Навръх Лазаров ден хищна лисица отиде на гости в двора на Тоца. Животното било силно привлечено от аромата на скара, който идвал от барбекюто на двора. Животното се превърна в атракция на верандата на Батинкови, които цяла вечер не спряха да я хранят с кюфтета от изпечената скара за вечеря. Миската пък се огледа в опашката на клетото животинче и си я представи като нова яка от кожа в гардероба си. „Мама май си я представя като палтенце“, шеговито казва съпругът на Тоца във видео, публикувано в мрежата. „Ще й изям опашката“, добавя блондинката. Само малкият Бест успя да прекрати помислите на майка си, обяснявайки й, че ако вземе опашката на лисицата, тя много ще плаче.

В навечерието на Цветница посещението на Кума Лиса бе прието от семейство Батинкови като добро предзнаменование. „Ето това ако не е на късмет за семейство Батинкови“, написа в профила си в Инстаграм Тоца и пожела на всички свои фенове да бъдат застигнати от същото щастие.

Случката беше запечатана от поредица снимки и видеа, които миската качи в профила си в социалните мрежи. Красавицата не остава скрито почти нищо от личния си живот, а напротив, прави публично и най-малкото, което се случва в семейството й.