0

П редседателят на Съюза на артистите в България - Христо Мутафчиев, отиде на гости на легендата на българското кино Иван Иванов в дома му в панагюрското село Оборище.

Мутафчиев публикува два кадъра от срещата им в личния си профил във Фейсбук, на които двамата седят пред входа на къщата.

Място за отдих

„Днес съм на гости в прекрасния дом на една огромна за мен легенда в българското кино - Иван Иванов. На табелката зад нас пише: Място за отдих и култура“, пише Мутафчиев над кадрите, над които и двамата актьори са в чудесно настроение. „Черпя ви с една мисъл на Иван Иванов: ,,Има думи. Има и празни думи“, продължава разказа си шефът на артистите и от сърце благодари на колегата си за топлото посрещане.

Христо Мутафчиев и Иван Иванов пред портите на дома на легендата

 Христо Мутафчиев и Иван Иванов пред портите на дома на легендата
Фейсбук / Христо Мутафчиев

Звездата от „Всичко е любов“ от години е загърбил светската суета и живот и се е отдал на тих и спокоен живот извън големия град. Той често приема гости от столицата. От споделените кадри се вижда, че домът му е скрит зад висок зид и е предрешен в изцяло битов стил. А цветята над портата му вдъхват настроение и усмивки.

Бебе

Едни от най-любимите гости на Иван Иванов са неговият син Стефан и първородният му внук, кръстен на дядо си. Тримесечният бебок, който радва мама и тати, вече е медийна звезда, тъй като баща му го снима в последния си клип към парчето $$$ (Still don't nothing move but the money), което бе представено преди броени дни. В него Стефан, известен с артистичния си псевдоним Wosh MC, се появява по халат край басейн, бутайки сина си в бебешката количка.

На друг от кадрите той прави барбекю на балкона на столичен апартамент, а там отново е бебешката количка на малкия Иван, кръстен на легендарния си дядо. Появата на бебето изненада музикалните среди, тъй като Стефан до последно не издаваше щастливото събитие. Негови близки признават, че откакто е станал татко, музикантът е станал нов човек и отделя цялото си време и внимание на Иван. Помощница на младото семейство е и майка му.