0

Б андата на „Непобедимите“ се завърна в България след почти едномесечен престой в Гърция, за да довърши снимките на четвъртата част от хитовата екшън сага.

Индонезийският боец Ико Увейс издаде с „История“, публикувана в Инстаграм, че с част от екипа на мащабната продукция са дошли в България вчера сутринта.

По-голямата част от снимките вече са заснети и у нас ще се снимат само довършителни неща, научи „Телеграф“. Според публикуваните кадри екипът на продукцията е минал границата в неделя сутринта, а от днес е подновил снимачния процес в студията на „Ню Бояна Филм Студиос“. Засега не е ясно кои от актьорите са се върнали в България и дали снимачният процес за някои от звездите вече не е свършил.

Със сигурност на родна земя е екшън звездата Долф Лундгрен, който преди ден си качи видео от Солун, на което разказа, че е имал възможност да разгледа забележителностите в крайморския град, като особено впечатление му направили старите сгради. Той потвърди, че продължава да развива героя си Гюнтер и в България.

Засега не е ясно дали у нас ще се върнат Анди Гарсия и Джейсън Стейтъм. Гарсия е сред новите лица в четвъртата част. Досега той не си е пуснал нито една снимка от снимачния процес в социалните медии, но колегата му Ико Увейс си пусна тяхна обща снимка, под която написа: „За мен едно от най-важните неща в този проект е, че намерих нов добър приятел. Като Анди Гарсия. Аз съм му много голям фен.“

Голям фен и на Джейсън Стейтъм, който наскоро си публикува кадри от снимачния процес. На един от тях се вижда как той тренира бойните сцени пред огледало.