0

З вездата от „Невероятният Спайдър-Мен“ Андрю Гарфийлд обяви, че си взема почивка от актьорството, след като завърши последния си проект „Под знамето на небето“. 

38-годишният мъж даде интервю за Variety, в което каза: „Ще си почина малко. Трябва да преосмисля какво искам да правя по-нататък и кой искам да бъда и просто да бъда малко човек за известно време. Трябва да бъда малко обикновен за известно време“.

Гарфийлд беше в „Spider-Man: No Way Home“, „The Eyes of Tammy Faye“ и „Tick, Tick…Boom!“ тази година, която трябва да е отвела Гарфийлд на обширна обиколка на веригата на знаменитостите. 

Освен това той преживя и тежък момент в личен план, тъй като той загуби майка си Лин, докато снимаше „Тами Фей“. Гарфийлд говори публично за това колко опустошителна е тази загуба за него, така че желанието му да остане извън светлината на прожекторите е напълно разбираемо.

Говорейки по това време, Гарфийлд каза: „Усеща се точно като агония и за определен период от време не исках и не можех да направя нищо. Бях малко пропилян и светът нямаше смисъл, и все още няма, защото тя ми липсва много и се надявам никога да няма смисъл, защото винаги искам да ми липсва“.

Той продължи: „Тя се гордееше с постиженията ми, но беше много по-горда от това как се отнасях към хората в магазина например. Тя беше човек, който се занимаваше с малките доброти в живота“.

„Ако съм избухлив с някого, ако имам тежък ден и някой минава покрай мен и е мил с мен, а аз съм груб, ще почувствам малка ръка на рамото си. Това ще бъде ръката на майка ми и я чувам да казва „Андрю…“, и ще се върна и ще кажа: „Хей, извинявай, това беше малко грубо от моя страна“. Надявам се тя никога да не сваля ръка от рамото ми по този начин“, сподели Гарфийлд.