0

Х оливудската актриса с български корени Нина Добрев се забавлява до ранни зори с гаджето си Шон Уайт, който направи парти по случай официалното си отказване от професионалния сноуборд.

Купонът премина с много смях, слагане на оранжеви перуки, символизиращи буйната му коса от младите години, и табли с шотове, от които пи и нашето момиче, което съвсем скоро ще пристигне на родна земя за снимки на нов филм.

Шон Уайт, наричан Летящия домат, не сподели кадри от празненството, но пък любимата му Нина си качи цяла поредица от снимки. Не спря да си качва и видеа на „История“. 33-годишната Добрев се пошегува, че празненството е по случай „пенсионирането“ на 35-годишния сноубордист, когото гледахме за последно на Олимпиадата в Пекин. Трикратният олимпийски първенец от САЩ остана четвърти в мъжкия халфпай, но сподели, че най-голямата му победа е срещата с Нина в живота. „Тя беше през цялото време с мен в Пекин. След тренировките ми се обаждаше по телефона, имах и скрити бележки в куфарите си, просто всякакви неща, които можеха да направят деня ми по-добър“, каза Уайт след Олимпиадата.

Преди няколко дни стана ясно, че Нина Добрев е получила награда за най-добър режисьор в рамките на филмовия фестивал Mammoth. „Целият фестивал беше толкова вълнуващо преживяване! Благодаря на всички за вашите невероятно мили думи в подкрепа, насочени към мен като режисьор дебютант. Това означава повече, отколкото можете да си представите! И, разбира се, отново огромно благодаря на моя невероятен актьорски състав и екип, без които нищо от това не би било възможно“, обясни в социалните мрежи Добрев. На форума тя се представи с филма си The One, който предизвика огромен интерес. Продукцията е психологически трилър и засяга темата за генното инженерство. Във филма участват Индия Мур, Райън Киера Армстронг и Съмър Фонтана.