0

Н ина Добрев се разчекна в залата за тренировки. Очевидно холивудската актриса с български корени е запалена по пилатес, а провокативен кадър на звездата нагорещи страстите в мрежата.

Нина качи поредици от видеа, на които изпробва различните уреди за разтягане. Тренировките си звездата споделя с домашния си любимец. На една от снимките Добрев позира гордо в шпагат, а между краката й е поставено малкото куче. Интерес предизвиква и коментарът под снимката: „И тя отново е на мястото си“.

Изглежда освен гъвкавостта пилатес подобрява и настроението на звездата. На друго видео стори тя се възхищава на енергията на четириногия си приятел. Феновете не останаха равнодушни при вида на интересния кадър. Част от тях го приеха с насмешка и се забавляваха, а други негодуваха и споделиха изненадата си от провокативния фотос. По-шеговитите коментираха снимката така: “Поставила си е кученцето върху котето“.

Добрев е известна с това, че поддържа добрата си форма с упорити тренировки в залата. Преди време звездата сподели, че е запалена по кардиоупражненията. Красавицата разказва, че само като се изпоти добре в залата, постига най-добри резултати. Като малка актрисата дори се е занимавала и професионално с гимнастика.

Освен кардиоупражненията Нина е запален фен на йогата, която подобрява гъвкавостта и хармонията.

Спортния си режим актрисата разнообразява в залата по пилатес. След една от тренировките си преди време красавицата остана за дълго време контузена и й се налагаше да ходи с помощта на патерици. Малките инциденти явно не отказват звездата от любимите й занимания.

.

 .