0

С ветовноизвестният риалити формат The Chase идва в България. „Голямото преследване“ ще завладее ефира на NOVA през есента, като ще се излъчва всяка делнична вечер от 18 ч.

В ролята на водещ ще видим Ники Кънчев, който ще се нагърби със задачата да запознае аудиторията с най-големите умове у нас.

„Моята лична мисия е да покажа значимите умове сред нас да и да отлича знанието като ценност. Мисля, че в днешно време то е обезценено. А именно мисленето и любопитството движат света напред. Голямата ми мечта е най-накрая умните да спечелят по честен път. В тази игра ще има много препятствия, но и много победи“, каза водещият.

В голямото си завръщане Ники Кънчев няма да бъде сам. Той ще застане пред зрителите с елитен отбор от най-знаещите хора в България, които ще нарича „преследвачите“.

Участниците в играта ще трябва да се изправят срещу четирима професионални „преследвачи“ и да отговорят на въпроси, чиито брой може да достигне до 210 само в едно предаване.

Сумата, която може да бъде спечелена, е неограничена и зависи единствено и само от знанията на играчите и тяхната смелост да поемат рискове.

„Няма ограничения за парите, които се печелят – може да са 100 000, 200 000. Сделката се сключва на място пред екрана. Но е възможно и „преследвачът“ да „хване“ участниците и те да изгубят спечеленото“, сподели Кънчев в предаването „На фокус с Лора Крумова“.