0

Л овецът на мигранти Динко Вълев заби поредната си нова любовница, видя „Телеграф“. Млада, червенокоса, секси силиконова кукла е изборът на Динко този път. 

Певица

Вълев остави жена си и двете си деца в родния Ямбол, за да обикаля с червенокосата силиконка из столичните заведения. Двамата бяха засечени в дискотека в центъра на София на светско събитие и не криеха отношенията си от никого. През цялата вечер двойката си разменяше закачливи погледи и по някоя и друга прегръдка.

Двамата се забавляваха в шумна компания и приличаха на хора, които се познават от доста време. Според запознати новата дама, докоснала сърцето на Динко, е бивша плеймейтка, която има амбициите да стане певица. Визията й издаваше точно това. Мацката се беше издокарала с много впита и къса бяла рокля, която едвам скриваше малка част от огромния й бюст. 

Лоши навици

Припомняме, че преди време Динко откри жената на живота си в лицето на софиянката Весела, която според запознати успяла да го промени коренно. Тогава ловецът на бежанци дори твърдеше, че е готов да се посвети изцяло на семейството си и жена си и да остави в миналото лошите си навици.

Особено много той се променил след раждането на децата си. Познати на Вълев споделят, че той бил много всеотдаен, грижовен и любящ баща, но ангелът му бил слаб. Това не е първият път, в който ловецът на мигранти изневерява публично на жена си. Преди време стана известна връзката му с друга силиконова кукла - Вероника Никифорова, в медийното пространство дори лъснаха техни общи голи снимки.