0

П леймейтката Николета Лозанова се фука с чисто нов скъпарски джип. Проверка на „Телеграф“ установи, че возилото с всички екстри е на цена от около половин милион лева.

Вярна

За новата си придобивка хубавицата се похвали с уж небрежен кадър в социалните мрежи. На снимката тя е на преден план, а луксозното возило - на заден фон. Запознати веднага побързаха да отбележат, че колата е подарък на брюнетката от настоящата й половинка вратаря Ники Михайлов.

Лозанова продължава да е вярна на марката „Мерцедес“. До преди една година тя все още караше джипа, който навремето й бе подарен от Валери Божинов.

Стил

Освен колата Николета смени и стила си в социалните мрежи, сигнализираха феновете й. Ако преди тя залагаше предимно на разголени снимки, сега се придържа към по-арт визия и дори често на кадрите се виждат само аксесоари или природа. Близки до нея издадоха, че е решила да скъса със скандалния имидж, който я направи известна, и да се отдаде изцяло на семейството си и на бранда с козметика, който развива от няколко години.