0

З вездата на българската естрада Лили Иванова отмени четири от предстоящите си концерти заради внезапни симптоми на грип.

Въпреки че не уточнява кой от екипа й е вдигнал висока температура по време на репетициите във Велико Търново, фенове предполагат, че именно Лили е заболяла и стискат палци да се възстанови по-бързо и да се върне на сцената.

Публикация

„Уважаема публика, искрено съжалявам, че поради внезапни симптоми на грип и висока температура по време на репетицията в ДКС - Велико Търново, се налага да отложим концертите във Велико Търново, Габрово, Ловеч и Плевен! Новите дати ще бъдат съобщени възможно най-бързо, като билетите ще важат без нужда от презаверяване! Благодаря Ви за разбирането! Бъдете здрави! С много обич, Лили Иванова“, написа звездата на официалната си страница във Фейсбук. Към публикацията Лили Иванова прикачи и снимка от репетиционния процес, на която се виждат всички от екипа на сцената. Засега примата не дава повече информация за състоянието си.

Дати

Последно Лили се появи на сцената във Видин в понеделник вечерта. До края на юни певицата няма повече дати. През юли примата на българската естрада ще изнесе два концерта – на 14 юли в Бургас и на 16 юли във Варна. В морската столица спектакълът е разпродаден. Заедно с Лили Иванова на сцената излизат музикантите от Li Orchestra - Ангел Дюлгеров - китари и цигулка, Огнян Енев - пиано, Орлин Цветанов - цигулка, Веселин Веселинов-Еко - контрабас и бас китара, Росен Ватев - ударни и перкусии, и LaTiDa - беквокали. Новото попълнение сред музикантите е китаристът Иван Йорданов-Чери.

НЕОЧАКВАНА СПЪНКА: Майстори прецакаха Лили