0

О храната е задължителна част от антуража на всяка знаменитост. А колкото по-известен си, толкова повече бодигардове са ти необходими. В някои случаи охранителите се превръщат и в част от семейството на звездите. А други – са толкова секси и чаровни, че самите те стават популярни. Но едно е сигурно – охраната на богатите и известните не е никак евтина. Вижте колко плащат звездите за сигурността си.

Дженифър Анистън

gettyimages

Състоянието на актрисата възлиза на 320 милиона долара. За охрана звездата плаща 240 хиляди долара на година. Актрисата изгря с ролята си на Рейчъл Грийн в култовия сериал „Приятели”. За охраната ѝ се грижи бодигардът Шелдън, когото тя наема през 2013 година. 

Кейти Пери

gettyimages

Състоянието на певицата възлиза на 330 милиона долара. За охрана звездата плаща 350 хиляди долара на година. Бодигардът ѝ е известен с това, че прилича на младия Хю Джакман. Певицата затегна охраната си през 2020 година след раждането на първото си дете. 

Дейвид и Виктория Бекъм

gettyimages

Състоянието на семейството възлиза на 900 милиона долара. За охрана те плащат 1 милион долара на година. Те наемат по-сериозна лична охрана през 2014 година, която ги придружава и в чужбина. През 2020 година затягат сигурността и на жилищата си. 

Адел

gettyimages

Състоянието на певицата възлиза на 220 милиона долара. За охрана звездата плаща 75 хиляди долара на година. Тя е един от най-известните гласове на своето поколение. Нейният бодигард е Пийт ван дер Бийн, който я охранява денонощно.

Бритни Спиърс

gettyimages

Състоянието на певицата възлиза на 70 милиона долара. За охрана звездата плаща 600 хиляди долара на година. Певицата редовно е подложена на набези от папараци. Именно затова тя наема и бодигард.

Кайли Дженър

gettyimages

Състоянието на модела възлиза на 900 милиона долара. За охрана звездата плаща 4,8 милиона долара на година. Тя е самоиздигнал се милионер като дори успя да засенчи сестра си Ким Кардашиян. Бодигардът ѝ Тим Чънг придоби популярност заради изключително секси излъчването си. 

Майкъл Джексън

gettyimages

Състоянието на покойния Крал на попа възлизаше на 600 милиона долара. За охрана звездата плащаше 1 милион долара на година. Където и да отидеше Майкъл Джексън се радваше на небивал интерес – не само от страна на феновете, но и на папараците. Затова не е чудно, че се нуждаеше от засилена охрана приживе. 

Бионсе

gettyimages

Състоянието на певицата възлиза на 500 милиона долара. За охрана звездата плаща между 2 и 4 милиона долара на година. Освен че самата тя е популярна, певицата има и известен съпруг – Джей Зи. Затова и двамата се нуждаят от денонощна охрана. 

Дженифър Лопес

gettyimages

Състоянието на певицата възлиза на 400 милиона долара. За охрана звездата плаща 500 хиляди долара на година. Макар да плаща сериозна сума за охрана, тя редовно е виждана да се разхожда и без бодигарда си. 

Риана

gettyimages

Състоянието на певицата възлиза на 1,4 милиарда долара. За охрана звездата плаща 500 хиляди долара на година. Тя винаги се движи със засилена охрана. 

Тейлър Суифт

gettyimages

Състоянието на певицата възлиза на 450 милиона долара. За охрана звездата плаща 400 хиляди долара на година. Тя е част от шоубизнеса още от ранна детска възраст. И е известна със скандалите, в които се забърква – основно чрез социалните медии. Затова не е чудно, че се нуждае от денонощна охрана до себе си.

* Източник: NOVA