0

З вездата от „Последният ергенски запой“ Брадли Купър отпразнува по любопитен начин 12 години от своята трезвеност. Той се пусна в екстремно риалити заедно със специалиста по оцеляване в нечовешки условия Беър Грилс.

Трезвен

Купър коментира, че след безбройните запои е бил на прага на смъртта. Спомените от бурните пиянски нощи му помогнали да пасне идеално в главната роля на чаровния пияница в „Последният ергенски запой“. „Казах си сега или никога ще сложа точка. Преди това, почти 10 години не пусках чашката. Бях на 36 и повече нямаше накъде“, казва Купър.

Той твърди, че „Запоят“ променил живота му, но той бил подготвен за изкушенията. „Не залитнах по алкохола и наркотиците, просто защото вече бях пробвал всичко. Знаех къде съм бил и къде искам да бъда. Сложих точка и останах трезвен“.

Той твърди, че има страхотен късмет с ролите, които му позволяват да направи големия пробив. В другия си голям филм - „Роди се звезда“, Купър си партнира с Лейди Гага. Играе просмукан от алкохол кънтри певец, а лентата се превръща в касов хит.