0

П оет ще се изправи срещу зъботехник за най-добър модел, разкри пред „Телеграф“ организаторът на конкурса Менхънт България - Филип Стоянов. Той ще се състои в сряда вечерта в столичен клуб, а най-добрият модел ще бъде избран измежду 12 участници.

Сред кандидатите има представители на различни сфери, сред които професионални спортисти (плуване, волейбол, футбол), звезден фризьор, фитнес инструктор, зъботехник, театрален актьор и обещаващ поет. Всички те преминаха 5-дневен обучителен лагер в София и Сапарева баня, по време на който усъвършенстваха сценичното си поведение и присъствие пред камера. Момчетата се срещнаха и с фотографа на звездите – Теди Грозданов, с когото заснеха черно-бяла фотосесия с бижута и часовници от световни брандове. Победителят от националния финал ще получи рекламни договори с медицинска клиника и марка мъжко облекло, спа уикенд за двама в хотел, дентални услуги от доктор Гълъбица Спахиева и ръчно изработено бижу. Първите трима от конкурса получават слънчеви очила от българска марка и системи за домашно избелване. Всички участници от конкурса ще получат подаръци бански костюми и козметика.

Гостите на събитието ще могат да се насладят на специален шоу спектакъл в 4 части, изискани вина, както и на предпремиерното изпълнение на новия сингъл на Искрен Тончев-Искрата „Черният път“. Част от звездното жури ще са фитнес моделът и носител на титлата „Мис Дупе“ - Биляна Йотовска, топмоделът Ивелина Чоева, мaркетинг мениджърът Камелия Аврамова, „Мис България 1999“ Елена Ангелова, певицата Есил Дюран и др. Джаз и попфолк примата ще бъде основен гост-изпълнител на афтър партито на победителя и участниците в Менхънт, което предстои на 15 юли, отново в клуб The Steps. В продажба са пуснати лимитиран брой билети, средствата от които ще бъдат дарени в полза на фондация „За теб“.