0

Б ългарският изпълнител Любо Киров обяви „Ново турне 2024“ с концерти в страната и кулминация в зала „Арена София“, където цената на билетите се качва до 150 лв. Поредицата от музикални събития ще започне от родния му град Плевен на 10 юли.

Албум

Любо Киров ще обиколи още няколко града у нас, преди да стигне до столицата ни. Почитателите му ще могат да чуят любимите си песни във Варна - 13 юли, Стара Загора - 18 юли, Бургас - 21 юли, Пловдив - 7 август, и Велико Търново на 9 октомври. На 28 ноември Киров ще се завърне в най-голямата мултифункционална зала в страната „Арена София“ за грандиозно шоу. Както подсказва и името му, „Ново турне 2024“ ще бъде изцяло ново преживяване за публиката на изпълнителя. В момента той работи и по албум, който се очаква да излезе през годината, а заедно с екипа си отново подготвя безкомпромисно музикално шоу. „Нямам търпение за тези големи концерти, както и за топлото време, в което ще се случват. Мисля, че беше време да направя в родния град начало на това турне. Благодаря ви безкрайно за силата и подкрепата през годините“, споделя самият Любо.

Класация

Поредицата музикални събития идва след изключително успешната за Любо Киров творческа 2023 година, когато „Турне 2023“ стана най-продаваното събитие на поп изпълнител за годината в класацията на една от популярните платформи за продажба на билети. Над 25 000 души гледаха на живо Любо Киров по време на десетте концерта в страната, абсолютно разпродадени предварително. Именно това го вкара в топ 10 на класацията на списание „Форбс" на знаменитостите.