0

Р 'Бони Габриел е новата Мис САЩ. 28-годишната красавица спечели конкурса за красота и влезе в историята, като стана първата победителка от Филипините.

На събитието в Невада тя победи останалите 49 състезателки и спечели желаната корона. Екзотична, ефектна и прекрасно сложена, мис Габриел е в една чудесна възраст за печелене на подобни конкурси. На 28 жената е вече жена, а не момиче и това много си личи в този случай, което е чудесно.

Габриел каза, че се гордее, че е модел за подражание и вдъхновение за много момичета от Филипините.

„О, Боже, това е чест. Получавам съобщения в социалните медии от момичета и жени от Филипините, които ми казват, че са развълнувани и щастливи. Те проливат сълзи от радост, тъй като сега са вдъхновени да участват в конкурси за красота. Сякаш оформям пътя им, за да могат да следват мечтите си. За мен е истинска чест”, каза Габриел.

Р'Бони работи като моден дизайнер, съответно носи свое творение за интервюто за конкурса. „Създадох гащеризона, за да отдам почит на родителите си. Майка ми е от Тексас, но баща ми е от Филипините. Оженили са се в Манила, Филипините. На ръкавите на този гащеризон ръчно прерисувах цветята от булчинската рокля на майка ми, а за горната част на творението се вдъхнових от традиционната филипинска рокля“, пише тя в Instagram.

Getty Images/ Instagram

Getty Images

Getty Images

*Източник: viewsofia.com