0

М иле Китич ще отпразнува 40 години на сцена на Южния плаж в Слънчев бряг. Събитието ще се състои на 4 август в един от най-хитовите морски клубове.

Изява

Миле винаги е казвал, че обожава българската публика и е съвсем естествено да зарадва летовниците по родното Черноморие. „Българите много ме обичат, много се радвам всеки път, когато дойда на концерт“, казва звездата на сръбската музика в едно от последните си интервюта. Изявата му на Слънчака ще започне малко след полунощ, като засега се пази в тайна дали някои от българските му колеги ще се качат с него на сцената. Той има дует с Галена и е в изключително близки отношения както с нея, така и с колегата й Меди.   

Сцена

Макар да е на 72 години, той не крие, че се чувства отлично на сцената, където може да прекара над 3 часа, пеейки на живо. Той се определя като най-актуалния от златното поколение на сръбската естрада, а думите му се потвърждават от огромния интерес към неговите изяви. Само два дни след участието си в Слънчев бряг го очаква и голям юбилеен концерт в Летния театър във Варна. След огромния успех на концерта му през 2022 година ще се срещне отново с хилядите си фенове в морската столица за още по-грандиозно и емоционално шоу.