0

50 Cent обяви, че неговата продуцентска компания работи върху документален филм за Шон "Диди" Комбс за безбройните обвинения в сексуално насилие срещу музикалния магнат.

Изпълнителят на "In Da Club" сподели в социалните мрежи откъс от това, което е заснел досега, което включва бившият рапър от звукозаписната компания "Bad Boy Records" Марк Къри, който твърди, че Диди обливал с алкохол жените, които присъствали на партитата му.

50 Cent прави сериал по "Осмата миля" (ВИДЕО)

Къри също така твърди, че Диди е предупреждавал екипа си да не пие от тези бутилки, а само от онези, които е заделил за него и хората си. 

Според 50 Cent приходите от документалния филм ще бъдат дарени на жертвите на сексуално насилие.

Еминем отказал $8 млн., за да участва на световното в Катар

„Мога да потвърдя, че неозаглавеният документален филм за Диди е в процес на разработка чрез G-Unit Film and Television с Къртис „50 Cent“ Джаксън, който е изпълнителен продуцент, приходите от този документален филм ще отидат за жертвите на сексуално насилие и изнасилване", заявиха пред ET от компаията на 50 Cent.

Обявяването на този документален филма идва след четвъртото заведено дело срещу Диди, който е обвинен в участие в „групово изнасилване“ на тогавашно 17-годишно момиче през 2003 г. Това обвинение идва по-малко от месец, след като Диди уреди нещата между него и Каси Вентура. Певицата заведе дело срещу рапъра за изнасилване. След делото на Вентура Диди се сблъска с две други обвинения в сексуално посегателство.

НЕ МУ СПЕСТИ НИЩО: 50 cent скочи на Джо Байдън (СНИМКА)

След като четвъртото дело стана известно, Диди написа в социалните мрежи: „Стига вече“.

"През последните няколко седмици седях мълчаливо и гледах как хората се опитват да унищожат репутацията и наследството ми", пише той. "Отвратителни обвинения бяха отправени срещу мен от хора, търсещи бързи пари. Нека да изясня напълно: не съм направил нито едно от ужасните неща, за които се твърди. Ще се боря за името си, семейството си и за истината", каза още той.

В изявление до ET един от адвокатите на последната от предполагаемите жертви заяви, че Диди, заедно с други свои приятели, „преследвал уязвима тийнейджърка като част от схема за сексуален трафик, като я накарал да употребява наркотици и алкохол и я транспортирал с частен самолет до Ню Йорк, където била групово изнасилена в студиото на Комбс".