0

6 мъже се впуснаха в люта битка да докажат кой е таткото на малкото бебе на холивудска красавица.

Всички те дадоха материал за ДНК тест, за да разберат на кого малката щерка на зайчето от "Плейбой" Анна Никол Смит ще казва "татко".

Дъщерята на втората най-нещастна блондинка след Мерилин Монро, е нейно копие.

Малката Даниел всъщност няма спомени от майка си като жива, тъй като Ан умира 5 месеца след раждането на детето от предозиране на лекарства и наркотици.

Анна Никол Смит била обожавана от мъжете, водела е бурен и разпуснат живот,  довел до смъртта й.

Тя умира на 8 февруари 2007 година, оставяйки малката Даниелин сам сама на света.

Точно при раждането ѝ, 5 месеца  по-рано умира 20-годишният ѝ брат Даниел Смит, пак от свръхдоза.

Днес Даниелин е на 16 години и мнозина са единодушни, че неустоимо прилича на Анна.

Въпреки че медиите след раждането на момиченцето писаха, че то може да има затруднения в развитието, защото майка й е употребявала наркотици и алкохол по време на бременността, малката хубавица е здраво дете. 

Бащата

Дълго време се спекулира кой е бащата на дъщерята на Анна. Цели 6 мъже са направили ДНК тест, тъй като всички са имали авантюри с фаталната блондинка през този период.

Плейбой зайчето споделя, че покойният й съпруг милиардерът Дж. Хауърд Маршал, за когото се омъжи, когато той беше на 89 години, е баща на детето й, защото тя замрази спермата му, преди да умре.

ДНК анализ обаче показа, че истинският баща на момичето е фотографът Лари Биркхед, с когото тя излизаше известно време.

Наскоро баща и дъщеря бяха снимани на събитие в Кентъки и всички за пореден път я убедиха, че Даниел е копие на майка си .

Тя има същата усмивка като Ана и специфична кръгла форма на лицето.

За разлика от майка си обаче, тя има малко алтернативен, по-твърд образ, вдъхновен от рок и метъл музиката, а както самата тя изтъкна, желанието й е един ден да се занимава с музика, а в момента ходи на уроци по китара.

Баща ѝ пък споделя, че се най-голямото му желание е дъщеря му да не тръгне по опасните пътеки на майка ѝ, които на практика я вкарват в гроба твърде млада.