0

Д иджей Диан Соло, фронтменът на „Дийп Зоун Проджект“, продава колата, с която бандата пътува по участия през последните години.

Мощното возило от 2003 г. е специално изпълнение, а цената, която искат за него, е 8000 лв. 

Автомобилът

 Автомобилът

„Тъй като автомобилът е музикален, стереосистемата е безкомпромисна, с вграден CD changer. Вярваме, че новият купувач ще получи един страхотен и стабилен автомобил с бутикова стойност“, каза пред „Телеграф“ Диан Савов.

Цена 

Дидо от „Дийп Зоун“, както го наричат приятелите, призна, че вече има нов автомобил, с който групата се придвижва по участия, но признава, че този много ще му липсва. Шегува се, че вече няма място в гаража за возилото, но е сигурен, че човекът, който купи колата, ще остане много доволен. Обявата за автомобила е пусната още през лятото, а към момента цената е с 1000 лв. по-ниска предпразнично. „Возилото се използва само за транспортиране на групата към концертните им изяви“, се казва в описанието, така че новият собственик ще може да се почувства като звезда в него.

Ремикс

„Дийп Зоун“ имат доста обявени участия до края на годината, но не спират да творят и в студиото. „Нещо много сладко от нас за вас! Скоро ще пуснем още нещо много силно от Златните хитове на България в наша Дийп Зоунска версия. Обичайте се!“, пише Дидо, без да издава името на новия си ремикс. През лятото той направи парчето на Панайот Панайотов „Мижав интерес“, а през септември обиколи България заедно с „Гумени глави“.