0

П оп звездата Били Айлиш открадна песен на БГ певица. Появи се демо на песен на Виктория Георгиева, върху която пее поп певицата. 

„Били Айлиш, това е съмнително, това е странно“, написа Георгиева под видеото, в което реагира на една от песните от предстоящия албум на поп звездата Били Айлиш.

Публикацията породи много версии какво точно се е случило и дали наистина Айлиш си взела песента на Виктория. Една от версиите е, че нашенката е продала правата на песента си. „Вероятно е Виктория или лейбълът ѝ да са дали песента под формата на демо (това е цялата идея на демозаписите - да илюстрират потенциална песен, въз основа на която артистът да избере да запише своя версия), за да бъде предложена за запис от Били, и тя реално да е харесала за албума си“. Това внимателно обясни една от теориите на фенка и всички, които повярваха, че случаят е такъв, честитиха на Георгиева за голямото постижение....

Друга версия е, че става дума за кавър направен с помощта на изкуствен интелект, който насложил песента на Виктория, върху гласа на Били Айлиш.