0

Л атинозвездата Аарон Диас, който зрителите в България познават от участието му в хитовата сапунка „Земя на честта“, всяка година е очакван гост на кинофестивала в Иския. Тази година той разкри специално за „Телеграф“, че е имал много напориста фенка от България, която дори била готова да се разведе заради актьора. 

Сексапилният мексиканец сподели забавна история, че преди време наше момиче от Казанлък редовно изпращала съобщения до профилите му в социалните мрежи, че е готова да се разведе само да се осъществи мечтата й и да се срещне на живо с мускулестия мачо.  Аарон, който тази година чукна 40 години, е една от най-следваните латинозвезди в Инстаграм и може да се похвали с 4,6 млн. верни фенове.

Той е придружаван на Зеления остров от красивата си съпруга, аржентинската актриса Лола Понсе, също известна на милионите зрители по света от превъплъщенията си в латиносериалите. Въпреки семейния си статус и факта, че е баща на две деца, Диас продължава да е в класациите за най-горещите мъже в световния шоубизнес. 

Диас ще презентира на фестивала и последния сериал с негово участие, който носи заглавието „Цялата кръв“. В поредицата той влиза в кожата на разследващ журналист, търсещ истината за извършването на жестоки убийства в Мексико сити, които наподобяват жертвоприношенията при ацтеките. „Много съм щастлив от участието си в този страхотен сериал, който ме удиви със своята история и искрено се надявам да се хареса на всички фенове по света“, заяви мексиканската звезда, който очаква епизодите да тръгнат през 2023. Другата главна роля в теленовелата се изпълнява от латинозвездата Ана Бренда Контрерас, която родните зрители помнят от драмата „Необуздано сърце“.

На Зеления остров очакват тази вечер кинолегендата Франко Неро, който заедно с Дарина Павлова е в почетния борд на Ishia Global Fest. 80-годишната кинозвезда ще презентира край бреговете на Капри и новоиздадената си автобиография „Джанго и другите - много истории, един живот“, в която описва живота си, от раждането му в семейството на карабинер в Парма до световните му успехи в киното. Очаква се Неро да пристигне в компанията на кинозвездата Ванеса Редгрейв, с която от 5 години живеят в Рим. Медиите в Иския следят с нетърпения и появата на Майкъл Ричърдсън, внук на Редгрейв и син на Лиъм Нийсън, който ще дебютира с награда край бреговете на Капри. Баща и син играят заедно в прочувствената история за смисъла на семейството „Произведено в Италия“, режисирана от британския актьор Джеймс Д`Арси. Нийсън и синът му за втори път са заедно на 
голям екран след "Студено отмъщение".