1

Р апърът 100 Кила обяви обяви началото на нов бизнес, който подхваща покрай музиланите си ангажименти.

Той промотира уникален по рода си продукт - Големият тиган, в който ще се върти вълшебен захарен памук от специално подбрана тръстикова захар, която била абсолютно полезна. От него - забележете се отслабвало. Нещо повече, сладкото изкушение, което Килата ще прави в специалния каазан, чиято газова инсталация била съвместно производство на американската космическа агенция НАСА и космодрума Байконур, даже осигурявало на жените растеж на гърдите. А който иска да се възползва - при поръчка на Големия тиган се предлагали и промоционални разкрасителни пакети за ринопластика, за бляскава усмивка и дори по-евтиният вариант - напомпани джуки, за да скриеш кривите си зъби.

Рапърът подкани в социалните мрежи инвеститорите да се включат в новия му проект без много да му мислят. "Обръщам се към всички млади хора, които са готови да инвестират. Криптото отдавна е аут! Това е един супер манипулирауем пазар. Общо взето се оказа, че всъщност ако не бачкаш здраво и не си пил вода потен, мангизи нема! Освен ако баща ти няма 10 хотела, 15 апартамента, или баба ти е най-голямата реститутка в Бургас, Пловдив, София и другите по-големи региони, туристическите. Говоря за тези, на които им се бачка, им се мачка и в джоба искат да има пачка. За тях - новият ми продукт - Големият тиган!", обяви шегаджията Явор Янакиев и добави: "Който не яде захарен памук, да не му стане напук!".

Едва ли точно заради това "пожелание", но актьора Александър Сано отвърна в коментар под поста на Килата в Инстаграм: "Влизам със 17 лв. ВЕДНАГА!!!".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yavor Yanakiev (@100kila)