0

К омикът и илюзионист Ненчо Илчев направи фокус на колежката си Аня Пенчева, научи „Телеграф“. Той извадил 10 лв. от портмонето й и ги превърнал в банкнота от 20 лв. „Всичките ми хонорари да ги правиш двойни“, отвърнала му през смях звездата.

Супа

На 12 септември Аня Пенчева навърши 65 г. и по този повод покани няколко от колегите си на обедно парти в заведението в двора на къщата-музей „Иван Вазов“. До нея седнал Виктор Калев, а срещу нея - Ненчо Илчев. Край масите са били още Иво Аръков и продуцентът и мениджър Кирил Кирилов със своя екип. „Менюто беше пържоли с картофи соте, гъши дроб, скариди и салати, а някои си похапнаха и супа. Останахме 3-4 часа и през това време телефонът на Аня не спря да звъни - обадиха се много нейни колеги и от Народния театър, и от „Актьорската вечер“, Стоичков също звънна“, разкри пред „Телеграф“ Кирилов.

Кралица

Общият подарък от гостите е бил десертът - диетична торта, която е без захар. Докато духнала свещите, гостите й изпели „Честит рожден ден, кралице“, тъй като така я наричат помежду си. Виктор Калев я изненадал с марков парфюм, който не се продава в магазините, а само може да се поръча онлайн. Звездата от „Време разделно“, „Хан Аспарух“ и още десетки любими филми нямала търпение да го отвори и всичките й гости усетили нежния му аромат. Кирил Кирилов и Иво Аръков пък й поднесли ваучер за козметика, която сама да избере. Естествено, не липсвали цветя, а сред подаръците - книги и дрехи. Вечерта празнувала с внуците, а почитателите ще могат да я видят в „Актьорската вечер“ на 22 септември в летния театър в Стара Загора и на 27 септември в спортната зала на Ямбол. На 19 ноември с колегите си ще изнесат цели три представления в столичния „Сълза и смях“ в „Нощта на театъра“, а на 29 ноември ще играе за рождения ден на продуцента си.