0

А дриана Лима, чиито имена са символ на легендарна красота и сексапил, въздиша по българска рокля, научи „Телеграф“. Това се случило наскоро на галата на ФИФА в Париж. Лима много била заинтригувана точно от един модел и той се оказал дело на родната дизайнерка Десислава Тошева. Адриана, нарушавайки общоприетия етикет, на няколко пъти попитала за роклята и се интересувала откъде може да си вземе и тя, като останала много приятно изненадана, че става въпрос за БГ дизайн.

Пред „Телеграф“ дизайнерката съобщи, че роклята е от италианска 3D дантела с нежни флорални мотиви и е украсена с истински щраусови пера.

Особа

Тоалетът е бил носен от една от най-интригуващите знатни особи на планетата – пряката наследница на Притвирадж Чаухан III – последния велик индийски император и владетел на Рантамбор - принцеса Рани Вануска Т. Модели. Самата тя има забележително наследство още по линия на британски и френски аристократи. „Форбс“ я определя като един от стоте най-влиятелни хора в световния футбол. Има и фондация, която се занимава с това да признае футбола като световно културно наследства и работи с деца в различни страни.

Ариел

Принцесата пък изпратила и официална благодарност до Десислава Тошева. Тя пише: „Исках да изразя искрената си благодарност за възможността да нося вашата зашеметяваща рокля на FIFA the Best. Дизайнът беше наистина изискан и привлече много внимание през цялата вечер“. А след това добавя, че и занапред смята да използва моделите на Деси Тошева. Сред тези, които проявили особен интерес към тоалета, наречен „Ариел“, били още легендите на футбола Роналдо (Феномена), Дидие Дрогба, Юри Джоркаеф, Кристиан Карембьо и други.

Десислава пък тези дни се радва и на големия си успех в китайския „Воуг“, четен от над 370 млн. души. Там й посветили обширен материал и представили новата й колекция.