0

П рез ноември певицата Шакира и футболистът Жерар Пике обявиха, че се развеждат след седмици на предположения за това, излезли по таблоидите из целия свят. Оказа се обаче, че двамата са стартирали преговорите за попечителството над децата още преди 7 месеца или поне 3 месеца преди обявената разлъка. 

Това обяви в интервю за La Vanguardia адвокатът на Пике – Рамон Тамбореро, който има 50-годишна практика в семейните дела. 

Шакира трябваше да се премести със синовете им в Маями през януари, но отложи заминаването си заради разклатеното здраве на баща си и проблемите с Министерството на финансите. 

Адвокатът издаде още, че една от срещите им за попечителство на децата продължила цели 13 часа.

Въпреки че уж уредиха спора си, Шакира и Пике продължават да си въртят номера. При последното си отиване до дома на певицата, баща им просто оставил синовете си пред вратата и избягал с отворен багажник. Майка им пък пренебрежително подмина колата на Жерар, докато ги чака пред входа, а веднъж дори го оставила да чака цял час отпред преди да ги пусне при него.

Медиите в Испания разкриха и част от новата песен на Шакира. По всичко личи, че тя отново е посветена на любовта между бившия й Жерар Пике и новата му изгора Клара Чиа.

„От известно време съм жадна, не знам защо. Искам още, но пия от празна чаша“, нарежда колумбийката.

Парчето трябваше да излезе навръх 2 февруари – деня, в който певицата навърши 46, а бившият футболист – 36. По неизвестни причини обаче песента се забави. Първото парче Bzrp Music Sessions, Vol. 53 стана истински хит и оглави не една и две листи.

Според списание Hola! пък родителите на Пике – Жоан и Монсерат, планират да се изнесат от семейната си къща. Причината е, че тя е в съседство в дома, в който живее бившата им снаха.