0

З вездите от емблематичния сериал от 90-те „Спасители на плажа“ се събраха отново за премиерата на нов сериал, носещ името „After Baywatch: Moment in the Sun“. Тя се състоя в понеделник в Санта Моника, Калифорния.

Кармен Електра, Никол Егърт, Александра Пол, Джеръми Джаксън, Бранди Ледфорд, Дейвид Чокачи, Бранди Родерик, Трейси Бингам, Джейсън Симънс, Ерика Елениак, Майкъл Бергин, Нанси Вален и Майкъл Нюман бяха сред звездите на събитието.

52-годишната Електра, един от секссимволите на „Спасители на плажа“, се появи в бял тоалет. През последните години актрисата се вихри в еротичната платформа OnlyFans, където се изявява под името Тара Лий Патрик.

GettyImages

Егърт, която изигра спасителката Съмър Куин (на снимката долу вляво), се появи на премиерата на сериала с гола глава на фона на битката с рака на гърдата. Тя е продуцент на новата поредица на ABC.

GettyImages

На премиерата отсъстваше 57-годишната Памела Андерсън, но в тв сериала има нейно неизлъчвано интервю, в което казва: „Наистина се гордея с всичко, което съм направила – почти всичко.“

GettyImages

Излъчването на „After Baywatch: Moment in the Sun“ започва от 28 август.