0

С емейството на актьора Ивайло Захариев изпраща първокласничка. 

Личен архив

„Вълнението е при малката Никол. Вече е купена рокля за 15 септември, както и раница с любимия й анимационен герой“, разказа пред „Телеграф“ Захариев. Той се похвали със синовете си, които се готвели през лятото и прочели почти всички задължителни книги. „Впечатлен съм, големият ми син прочете две книги само за седмица“, разказа още той. Тетрадки и помагала ще купуват в началото на септември. 

Тетрадки 

Носителката на титлата „Мис България“ Ромина Тасевска също ще пазарува помагала за децата си през септември.

Личен архив

„Учителите дават изискванията си много често в последния момент и реално всички се втурваме в един ден да купуваме, искам  да се обърне внимание на това. Съветът ми към родителите е да инвестират в хубави раници. Дария ползва своята 5 години“, разказа Тасевска. И в нейното семейство има първокласник. Най-малкият син Антонио тръгва на училище, вълнението е голямо. Основно купува тетрадки и помагала, а често остават такива от по-големите деца, които по-малките използват. 

Спорт 

И синът на певеца Илиян чете книги през лятото. Малкият ще е трети клас и бил запален по футбола. „Планирам да го запиша да тренира, той е много увлечен по това. Дори обмисляме да му сменим училището, за да му е близко стадионът“, сподели изпълнителят пред „Телеграф“.