0

 

Красивата и талантлива актриса Ива Папазова може да се похвали с роля в новия филм на Ники Илиев с работно заглавие „Без крила“.

Макар да е в напреднала бременност, Ива прекара 3 дни на снимачната площадка, където играе бременната съпруга на лекоатлета и световен шампион за младежи Петър Дачев, в образа на който се превъплъщава Леарт Докле.

Ива Папазова снима бременна в 7-ия месец

 Ива Папазова снима бременна в 7-ия месец
Личен архив

Терен

Екип на „Телеграф“ се свърза с Папазова, която с усмивка разказа, че е много доволна от снимачния процес. „Ролята ми е малка и успяхме да заснемем всичко в рамките на 3 дни. Беше ми много приятно. Целят екип се грижеше да се чувствам добре, имайки предвид, че съм в края на 7-ия месец. Много мили хора, кинаджии. Поздравявам Ники и Башар за страхотния екип, който са събрали, и за атмосферата, която има на терен. Личи си, че работят хора, които обичат киното“, казва талантливата ученичка на Стефан Данаилов и допълва: „В една от сцените дори съм в по-напреднала бременност и ми слагаха допълнителен корем. Беше забавно да се видя така. Полежах си и в болнично легло и с него свикнах (смее се). Това е първата роля на бебето във филм. Истината е, че то ми носи късмет. Снимала съм няколко епизодични роли в сериали, но роля в пълнометражна лента ми е за първи път. Благодаря на екипа за поканата. Изключително вдъхновяващ проект“.

С Ники Илиев и Леарт Докле

 С Ники Илиев и Леарт Докле
Личен архив

Снимки

Снимките на лентата са започнали в първия ден на август и се движат по план, разкри за „Телеграф“ режисьорът Ники Илиев. „От 1 август снимаме в София. Сега предстоят снимки и в Бургас и Ямбол. Успяхме да пресъздадем много от състезанията. Снимахме на Националния стадион “Васил Левски“, в НСА, Софийския университет. Вървим по план и сме доволни, макар да е тежък снимачният процес“, разкри Илиев и допълни, че при всички случаи лентата ще е по кината у нас през 2024 година.