0

Л егендарният италиански певец Ал Бано Каризи е летял в самолета за България с едно от голите момичета от 3-та страница на „Телеграф“, похвали се самата красавица. Изпълнителят на „Либерта“, „Феличита“ и още десетки златни хитове дойде за жури в хитовото реалити на NOVA “Като две капки вода“.

Фасони

„Днес го срещнах на летището в Милано и пътувахме заедно в един самолет към родната ми страна България. Естествено че го разпознах веднага и го помолих за снимка, нямаше как да пропусна! Докато чакахме полета, си поговорихме, попита ме дали говоря италиански, защото не знаел добре английски, отговорих му, че разбирам, но не говоря. За общия ни кратък разговор спомогна импресариото му. Когато го попитах дали ще пее в България, отговори, че има ангажимент във вечерно шоу“, разказа Катрин Вачева. „Толкова позитивен и земен човек с неговата кариера и световна признателност скоро не бях срещала! Няма фасони, няма частен самолет (а може да си го позволи), няма охрани и тежки очила и прикритие. Ведър и позитивен, не отказа снимка на никого. На летище София нямаше специална кола за него, нито коридор, за да стане по-бързо преминаването му - заедно със всички хора се качи на шатъл автобусчето и съвсем спокойно се придвижи до изхода“, добави още едно от най-популярните момичета на „Телеграф“.

Дует

Освен че журира, Ал Бано се качи на сцената, за да изпълни в дует с Наско от БТР, на когото му се падна да го имитира. „За първи път някой прилича на мен и пее по същия начин като мен. Това беше много специален момент“, заяви певецът. „За мен беше огромно вълнение да пея заедно със звезда от този ранг. Усещането да съм толкова близо беше неописуемо“, добави вокалът на БТР.