0

П оследните останали Резерви в състезанието Алекса и Елина се впуснаха в оспорвана финална битка със залог всичко или нищо на Арената на “Игри на волята: България". Място в титулярните племена имаше само за един от тях, а другият трябваше да напусне състезанието без досег до голямата игра. Въпреки своето първоначално забавяне, след решаващ обрат Алекса финишира първи и изпрати кросфит треньорката Елина у дома.

“Дадох всичко от себе си! Изкарах до края в Обиталището при тези тежки условия и се раздадох на Арената колкото можах. Всеки получава това, което заслужава!”, сподели тя пред водещите Димо и Ралица минути след своята загуба. Елина напусна състезанието с празни ръце и остана последната Резерва, отстранена на крачка от истинската надпревара.

Супергероите посрещнаха Алекса на Дивата река с оптимизъм, че той е билетът им към Резиденцията. Въпреки това позитивното настроение бързо беше изместено от обичайните нападки между двете коалиции в племето, а Цветан, Виктория и Гого се опитаха да приобщят Алекса към своя съюз още с пристигането му.

Под нощното небе на Арената тримата капитани Генчо, Филип и Мани се изправиха един срещу друг в битка за издръжливост и баланс. Мани доказа, че не се отказва лесно и спечели първа капитанска битка за Супергероите. Тя избра да сподели наградата си с племето и занесе на своите гладни съотборници цяла кошница с деликатеси и огън, с който да се стоплят.

Ще успее ли победата на Мани да обедини Супергероите? Ще се изправи ли Алекса срещу своята любима Елица на Арената или ще предаде новото си племе? Кой ще триумфира в предстоящата номинационна битка? Кое племе ще отиде на съвет? Какви неочаквани обрати ще подготви предаването за зрителите и участниците, вижте в сряда в „Игри на волята: България“ в 21:00 по NOVA.