0

М ирослава, Алекса и новият капитан на Безстрашните - Филип се изправиха един срещу друг на Арената на “Игри на волята: България”. Те се впуснаха в битка за баланс и търпение, в която техен най-голям враг се оказа вятърът. И тримата капитани бяха на косъм от победата, но първи своята кула върху люлеещия се кораб успя да задържи Алекса.

След своята победа Алекса имаше право на избор - дали да облагодетелства себе си, или да зарадва Супергероите. Той разкри, че играта е в нов етап, в който трябва да мисли първо за себе си. Алекса спечели томахавката на съдбата, която му дава право да спаси някого от номинации и да изпрати друг на Арената. Тя се превърна в неговото тайното предимство в играта, а пред Супергероите разкри само останалата част от сделката - 50 златни гроша, които добави към своето богатство.

След тежката контузия на Джаферович във вчерашната териториална битка, тя беше изправена пред дилема дали да излезе на Арената, или да предостави лидерството на друг. Извънредният избор на нов капитан се оказа по-труден от всякога и съпроводен с договорки и стратегии между отделните звена в племето Джаферович взе решението да предаде капитанството на своя основен опонент - Филип, който обеща да не застрашава нейното място в състезанието.