0

Н ад 20 лед екрана, мащабна сцена и озвучаване на световно ниво очакват феновете на гръцката звезда Константинос Аргирос на концерта в НДК на 16 май. Мачото ще разтърси София с най- големите си хитове, изпълнени с бенд на живо.

Пристигане

Очаква се звездата да пристигне у нас ден по-рано, което ще му даде възможност да се разходи малко из столицата ни. „Към момента уговорката е, че ще пристигне ден преди концерта на летище София. Пътува с 22 човека екип. От наша страна няма да пестим никакви средства за сцена, техника, озвучаване и осветление, за да може всички фенове на изпълнителя да се насладят на концерта и хитовете на Константинос“, разказа пред „Телеграф“ продуцентът Кирил Кирилов.

Колеги

Гръцката звезда ще заложи на наши изпълнители да го подгряват в София и то не кои да е, а големите родни звезди Алисия и Фики. От години е ясно, че и двамата са фенове на гръцката музика, така че по всяка вероятност ще паснат перфектно в цялостната картина на спектакъла. „Нямам търпение да видя всички хора в България, в София и мисля, че това ще бъде най-добрата вечер, случвала се някога“, сподели самият Аргирос в свое интервю за NOVA преди седмица.