1

И ванка Тръмп пропусна да види своя баща Доналд в ролята на DJ по време на щур купон, организиран от бившия президент в имението “Мар-а-Лаго” и отпразнува 41-я си рожден ден заедно с приятели и по-малката си сестра Тифани в Маями.

Бившата първа дъщеря и съветник на държавния глава вдигна наздравици заедно с 20 дружки в италиански ресторант в Саут Бийч. Преди вечерното парти Иванка и компания се забавляваха в открито море на борда на луксозна яхта.

Instagram

На снимки, публикувани в социалните мрежи от самата Иванка, може да се забележи, че купонът е протекъл повече от задоволително. Щерката на Доналд Тръмп бе избрала къса тъмна рокля със сини цветя за официалния повод, а на фотографиите Иванка заголва бедър и демонстрира перфектно оформените си дълги крака.

Иванка бе видяна за последно на публично място миналата седмица, когато получи награда от името на покойната си майка Ивана, която бе отличена от президента на Чехия Милош Земан за нейната отдаденост на културния и социален живот в родната й страна.